Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΣΕΤΠ - ΣΕΥΤΠΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ....!



ΜΑ ΠΟΣΟ ΙΔΙΟΙ;!….


Οι μεν (πλειοψηφία ΣΕΥΤΠΕ) επί Κύπρου ούτε είχαν κατακτήσει, ούτε είχαν διεκδικήσει έστω, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη να μην είναι μονομερής παροχή του εργοδότη αλλά να ενταχθεί σε ΣΣΕ. Ωφελημένος;: η Τράπεζα!


Οι δε (πλειοψηφία ΣΕΤΠ) είχαν εντάξει το πρόγραμμα περίθαλψης σε ΣΣΕ αλλά στη συνέχεια υπογράφοντας νέα το αφαίρεσαν μετατρέποντας το σε μονομερή παροχή. Κερδισμένος;: η Τράπεζα!


Και τώρα καμώνονται πως τσακώνονται για τους όρους της μονομερούς παροχής! Το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα 2 την Τράπεζα…


…ΚΑΙ ΣΤΑ … ΑΣΟΒΑΡΑ


Ε, να μην προγραμματίσουν και τριήμερο αναψυχής στο ίδιο Ράντζο;! Όχι από κοινού βέβαια, μην και παρεξηγηθούν, αλλά χωριστά, να ‘χουν οι συνάδελφοι να πονοκεφαλιάζουν από τα απανωτά mails ποια εκδρομή τίνος πολιτιστικού συλλόγου τους συμφέρει να διαλέξουν!(και να γραφτούν ανάλογα…)


Κι ένα σύντομο σχόλιο για το νέο εξώδικο για τα συνταξιοδοτικά μας προγράμματα: δηλ. πόσες συμβάσεις, πόσες δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γράψει η Τράπεζα στα παλιά της τα παπούτσια για να αποτολμήσει το σωματείο μας να οργανώσει έστω μία κινητοποίηση, έστω μία συνέλευση για απόφαση δράσης για αυτό το θέμα; Δηλ. θα συνεχίσουν τον χαρτοπόλεμο μέχρι τελικής πτώσης (ή … αποχώρησης) των συναδέλφων;!


Γυρίζουμε την πλάτη στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό


 Αγωνιστικό Μέτωπο ΣΕΥΤΠΕ



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ: Τζιώκας Δημήτρης (εσ. 80620 – κιν. 6974046073), 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μαντούδης Απόστολος (εσ. 35089 – κιν. 6973649588)
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: